Welkom bij het Amsterdam Rugby 7s toernooi

Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring vol actie, passie en spektakel? Stap dan in de wereld van de Amsterdam Rugby 7s , waar rugby in zijn meest unieke vorm wordt gevierd. Of je nu een doorgewinterde rugbyfan bent of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, ons toernooi heeft voor elk wat wils.

Bestel tickets
Amsterdam 7s

Een glimp van de geschiedenis

Rugby 7s, afgeleid van het traditionele rugby union-spel, heeft zijn eigen unieke charme en geschiedenis. Ontstaan in Schotland in de jaren 1880, werd het spel al snel populair over de hele wereld vanwege zijn snelheid, vaardigheid en spanning. In 2016 maakte Rugby 7s zijn debuut op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, waardoor het een wereldwijd publiek bereikte en een nieuw tijdperk van populariteit inging.

De magie van Rugby 7s

Rugby 7s is niet zomaar een sport; het is een spektakel dat je ademloos achterlaat. Met slechts zeven spelers per team op het veld, is het spel sneller en dynamischer dan het traditionele rugby union. Elk moment telt, elke pass is cruciaal en elke try is een reden tot juichen. Het is geen wonder dat Rugby 7s-toernooien bekend staan als enkele van de meest opwindende sportevenementen ter wereld.

Het Amsterdam Rugby 7s Toernooi: Een feestelijke beleving

Het Amsterdam Rugby 7s Toernooi is niet alleen een viering van sport, maar ook van cultuur en plezier. Met een levendige sfeer, opzwepende muziek en kleurrijke kostuums is het toernooi een waar festijn voor alle zintuigen. Of je nu komt om je favoriete team aan te moedigen, te genieten van de gezelligheid of simpelweg nieuwe vrienden te maken, ons toernooi belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Kom en beleef het zelf!

Dus waar wacht je nog op? Kom en sluit je aan bij ons tijdens de Amsterdam Rugby 7s en laat je onderdompelen in de opwinding van rugby in zijn meest spectaculaire vorm. Of je nu een doorgewinterde fan bent of gewoon op zoek bent naar een leuk dagje uit, zelfs als je nog nooit eerder rugby hebt gezien, zul je gegarandeerd genieten van de energieke sfeer en het spannende spel. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een van de meest memorabele sportevenementen van het jaar!

Merchandise
Amsterdam 7s merchandise